Kiitoslaulun aika

Kiitollisuus on voimakas tunne. Se liikuttaa mielen ja täyttää rinnan. Kiitollisuus on eteenpäin vievä voima, joka saa meidät tekemään hyvää. Kun tunnemme kiitollisuutta, haluamme jakaa sitä eteenpäin. Me olemme tunteneet kiitollisuutta tänä vuonna hyvin monesta asiasta.

Yrittäjinä olemme joka päivä kiitollisia asiakkaista, joiden luottamus meihin tuo perheillemme toimeentuloa. Asiakkuuksien arvo ei ole suinkaan vain aineellinen. Olemme etuoikeutettuja saadessamme tehdä työtä, jota rakastamme. Opimme koko ajan lisää, ja tulemme päivä päivältä paremmiksi. Kiitos teille, jotka olette seuranneet meitä aikaisemmista toimistamme. Kiitos myös teille, joihin olemme vasta nyt tutustuneet ja jotka olette valinneet meidät. Otamme luottamuksen osoituksenne vastaan nöyrästi.

Myös pienistä teoista syntyy paljon hyvää. Kiitos sinulle, joka olet lukenut blogiamme, tykännyt meistä Facebookissa, uudelleentwiitannut juttujamme tai muuten jakanut tarinaamme eteenpäin. Kiitos sinulle, joka olet syksyn pimeänä aamuna halunnut tulla tapahtumaamme. Kiitos lämpimistä kohtaamisista Piphyllan Breakfast Clubissa, Hub Salon Virkkuna verkossa -aamussa ja Deli Tukun blogiaamiaisella. Kiitos kaikista rohkaisevista sanoista ja meihin uskoa valaneista kannustuksista. Joy & Order on ollut olemassa neljä kuukautta, ja tämä kiitettävien ihmisten joukko lasketaan tuhansissa. Emme voisi tehdä työtämme yksin.

Suurin kiitollisuuden syy löytyy kuitenkin ihan läheltä. Olemme kiitollisia toinen toisistamme, siitä että olemme löytäneet toisemme. Hyvin lyhyessä ajassa meistä kolmesta on tullut hyvin läheisiä. Ystävyytemme on lahja, jota vaalimme rakkaudella. Sen tuoman energian ja hyvän olon arvoa ei voi millään mittarilla mitata. Se on ainutlaatuista.

Lähellä ovat myös perheemme, jotka seisovat uskollisesti rinnallamme. Yrittäjyyden epävarmuuden ja yllätyksellisyyden kokemusta voi jaksaa, kun elämässä on myös jotain pysyvää. Sellaista, joka lopulta on kaikkein arvokkainta.

Kiitollisuutta voi osoittaa monin tavoin. Sitä voi osoittaa lausumalla kiitoksen niille ihmisille, joita kohtaan tuntee kiitollisuutta. Sen voi tehdä myös jakamalla omasta tunteestaan muillekin. Me teimme näin kutsumalla neljä nuorta opiskelijaa laulamaan kehitysvammaisten työkeskukseen ja paikallisiin senioritaloihin. Päivä oli hyvin kaunis ja tunteikas.

Kiitos Julia, Helmi, Anna ja Lahja siitä vilpittömyydestä ja pyyteettömyydestä, jota osoititte käyttäessänne aikaanne harjoitteluun ja toisten ihmisten koskettamiseen. Kiitos myös tonttutyttö Loviisalle, suoritit tärkeän tehtäväsi pipareiden jakajana mallikkaasti. Näiden lahjakkaiden  nuorten naisten säestyksellä toivotamme hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2015.