Viikkoni Twitterissä: verokarhu, taksin hajulupaus ja muita poimintoja

Perjantain piristykseksi päätin poimia teille muutamia minua ilahduttaneita uusia löytöjä sosiaalisen median virroistani. Mukaan mahtuu mm. nallekarhu, taksiautoilija joka lupaa ettei haise pahalle sekä epäseksikäs eurooppalainen instituutio.

Verouutiset on ilman muuta viikon ellei vuoden löytö. Twitter-tilin takana on selvästikin joku Helsingin kaupungin rakennusvirastolta inspiraatiota ja rohkaisua saanut visertäjä.

Kannattaa myös tutustua verohallinnon blogiin, jossa asiantuntijabloggaajat painavan asian ohella vakuuttavat kansalaisia siitä, että Verotarkastajat eivät juokse pullonkerääjien perässä:.

Myös verohallinnon asiantuntijat näyttävät jalkautuneen Twitteriin, tervetuloa!

Taksiautoilija voi suhtautua digitalisoitumiseen joko pelkäämällä robotteja, jotka uhkaavat viedä hänen työnsä, tai tarttumalla uusiin mahdollisuuksiin.  Twiittaava taksinkuljettaja Juhana Österberg on todellinen Twitterin piristys! City-lehden artikkelin mukaan bisnestä ei vielä Twitteristä ole tullut, mutta tässä lajissahan ei olekaan kyse pikavoittojen jahtaamisesta. Onnittelut rohkeudesta ja kekseliäisyydestä!

Olen Facebookissa seurannut kesästä asti Reija Vännin parturi-kampaamo Cut & Stylen syntymistä. Se on ollut varsin sympaattinen luomiskertomus, jossa ensin remontoitiin tiloja, vuodatettiin hikeä ja viimein avattiin tyylikkäät toimitilat samaan aikaan yhtä näyttävän digistrategian kanssa.

Julkaisu käyttäjältä Cut & Style Reija.

 

Kampaamoista puheen ollen, kannattaa myös kurkata helsinkiläisen parturi-kampaamo Blackout Hairin nettisivut. Heidän Instagramiin lanseeraamansa mobiilisivusto herätti ansaistusti huomiota, siitä löytyy hyvä esittely Johanna Janhosen Piilotettu aarre -blogista.

Lopuksi vielä poiminta Euroopan keskuspankin kampanjasta, joka kehottaa eurokansalaisia jakamaan itsestään selfie-otoksia uuden kymmenen euron setelin kanssa hashtagilla #meynew10. Katso ,jos uskallat, vastaan tuli myös sellaista mikä sai tädin posket punehtumaan, mutta ei siitä sen enempää tässä.

Onko sinua sykähdyttänyt jokin sosiaalisen median ilmiö viime aikoina? Tai onko itselläsi mielestäsi kuuluttamisen arvoista sisältöä? Saat kernaasti laittaa löytösi jakoon kommenttikentässä tai jos ujostuttaa, vinkkaa meille vaikka yksityisviestillä Facebook-sivumme kautta.