Pukki, peikko ja kaalimaa -seminaari 2.3.2016

Pukki, peikko ja kaalimaa – sisältömarkkinointi, journalismi ja mainonta yhteisillä laitumilla

Joy & Orderin kevätseminaarissa kolutaan kaupallisen ja journalistisen sisällön rajamaita. Mistä tuntee mainoksen ja miksi asialla on väliä? Voiko kaupallinen sisältö olla laadukasta ja luotettavaa? Miten rajat vedetään ja roolit määritellään? Kaalimaalla alustamassa Suomen tiedetoimittajien pääsihteeri Ulla Järvi, Valittujen Palojen päätoimittaja Ilkka Virtanen sekä bloggaaja Jari Toivonen.

Tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja kiistelemään!

Tapahtuma on maksuton mutta ilmoittauduthan mukaan täältä ma 29.2.16 mennessä:

https://www.eventbrite.co.uk/e/pukki-peikko-ja-kaalimaa-registration-21255878906
Paikka: Hub Salo, Tehdaskatu 6, 24100 Salo.

Ohjelma

13:00 Tervetulosanat ja kaalimaan alustus – Laura Mänki, tolkuntekijä, Joy & Order

13:15 Mitä yhteistä on Aku Ankalla ja Yleisradiolla? – Ulla Järvi, pääsihteeri, Suomen tiedetoimittajain liitto ry

13:45 Tauko

14:00 70 vuoden perspektiivi median murrokseen – Ilkka Virtanen, päätoimittaja, Valitut Palat

14:30 Onko blogin pitäminen työtä? – Jari Toivonen, Jippoja-blogi

15:00 Paneelikeskustelu

16:00 Tilaisuus päättyy

 

Seminaarin puhujat

Laura_pJoy & Order on tätienergiaa pursuava viestintätoimisto, jonka tavoitteena on tehdä asiakkaan elo helpommaksi.   Yrittäjien, yritysten ja organisaatioiden haasteet viestinnän ja digimarkkinoinnin parissa ovat tuttuja. Autamme suunnittelemaan, koulutamme toteuttamaan tai teemme valmiiksi asti. Verkkoviestintäasiantuntija Laura Mänki tuntee verkon ja hallitsee sisällöntuotannon salat vuosien kokemuksella.

 

UllaTiedetoimittaja ja Julkisen sanan neuvoston jäsen, filosofian tohtori Ulla Järvi haastaa pohtimaan tekstimainonnan rajoja. Ulla on Suomen tiedetoimittajain liiton pääsihteeri, joka on työskennellyt pitkään toimittajana sanoma- ja ammattilehdissä. Hän on myös tutkinut suomalaista mediaa ja terveysvalistusta sekä kirjoittanut terveys- ja viestintäaiheisia tietokirjoja.

 

IlkkaValitut Palat on osa kansainvälistä Reader’s Digest -lehtiperhettä. Yhtymän päätuote Reader’s Digest –lehti ilmestyy maailmalla 46 eri painoksena 18 eri kielellä ja lukijoita on kuukausittain noin 70 miljoonaa. Suomessa Valitut Palat -lehti on ilmestynyt kesäkuusta 1945 lähtien ja sen levikki on 122 605 kappaletta. Aiemmin mm. Kauppalehdessä työskennellyt päätoimittaja Ilkka Virtanen on luotsannut Valittuja Paloja vuodesta 2004.

 

jariKiskossa asuvien Jari Toivosen ja Hannu Tuomolan Turun Sanomien verkkosivuilla ilmestyvässä Jippoja-blogissa tarinan kehys on moderni elämä maalla. Valkoinen maali on laitettu pannaan, eikä tauluja ole kehystetty kristalleilla. Musta on uusi valkoinen, ja kaikki mikä ei kiillä, on arvokasta. Asioita tehdään itse, niin kuin maalla on tapana, mutta välillä kurkitaan miten asiat on ymmärretty muualla. http://koti.ts.fi/jippoja/