Mistä on ilo ja järjestys tehty?

Asiakas soitti hiljattain sopiakseen kanssani Digistartin loppupalaverin ajankohdasta. Kesälomat olivat osuneet keskelle projektia ja olin ollut vähän huolissani, ettei hyvin alkanut työ vain olisi notkahtanut sen takia. Vielä mitä! Asiakas puhkui intoa ja kertoi, mihin kaikkiin toimenpiteisiin heillä oli jo ryhdytty verkkoviestinnän kehittämiseksi. Heillä oli nyt prosessi, miten he aikoisivat seurata työn etenemistä ja tuloksia. Asiakas kuulosti iloiselta.

Puhelun aikana kylmät väreet menivät pitkin selkääni. Iloitsin. Nimittäin se, mistä oli lähdetty liikkeelle, oli ollut melkoinen vyyhti. Tällaisten hetkien vuoksi me heräämme aamuisin töihin. Emme jaksaisi tehdä tätä työtä, jos ei siitä olisi meille iloa. Kokemusta on siitäkin, kun töissä ei ole kivaa. Se on todella raskasta.

Kaikki me haluamme olla onnellisia. Toimitusjohtaja iloitsee, kun hän pääsee tavoitteisiinsa. Kun viestintävastaavalla on joku jolta kysyä, hän on helpottunut. Kun yhdistyksen hallitus saa uusia työkaluja ja vinkkejä sisäiseen viestintäänsä, kuorma putoaa harteilta.

Kaikki organisaatiot haluavat viestiä itsestään positiivisia asioita.

Hampaat irvessä ei kuitenkaan synny mitään kaunista sanottavaa.

 

Hymy ei ole aito, jos ei se ulotu silmiin. Me tädit kohtaammekin usein asioita, jotka koskevat henkilöstöhallintoa, johtamista, arvoja, hyvinvointia. Meille yksi tärkeimmistä arvoista on ystävyys. Kun vaalimme ystävyyttä, yrityksemmekin voi hyvin. Silloin meistä kumpuaa iloa jaettavaksi muillekin.

Verkkoviestinnässä sitkeys ja rehellisyys palkitaan

Hiljattain julistimme, että tehtävämme on saattaa asiakkaan elämä helpommaksi. Viimeisin toimemme tämän lupauksen lunastamiseksi on Digitonni-palvelun kehittäminen. Haluamme vapauttaa asiakkaan päivien ja tuntien ostamisesta. Kun yhteistyö on todettu toimivaksi ja näkemykset yhteneviksi, olemme valmiita sopimaan spekseistä, joilla annamme viestintätiimin asiakkaan käyttöön tonnilla kuussa. Digitonni on asiakkaalle varsin riskitön ja edullinen vaihtoehto. Lisäksi yhteistyö kanssamme on hauskaa.

Vuosi sitten kirjoitin siitä, miten iloa ja järjestystä ei voi toimittaa rekalla. Iloon ja järjestykseen pääseminen vaatii kovaa työtä ja määrätietoisuutta.

Asiat, jotka matkalla tulevat ilmi, eivät aina ole kivoja.

Ainoa tapa päästä hyvään lopputulokseen on olla rehellinen.

Tiedä vaikka 10-vuotisjuhlamme kunniaksi nähtäisiinkin Joy & Order –rekkakiertue. Näin ensimmäisen syntymäpäivämme kunniaksi järjestämme iloisen synttäriseminaarin, jossa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja kutsumiltamme asiantuntijoilta. Esitämme lisäksi kauneimmat kiitoksemme erityisesti asiakkaillemme mielenkiintoisista projekteista ja tilaisuuksista pistää parastamme. Kiitos myös teille kaikille, jotka olette eläneet mukana.

Yrittäjyys on siksi palkitsevaa, että kenenkään ei ole pakko ostaa meiltä. Silti moni ostaa. Eräs asiakkaamme kertoi juuri, että heidän yritysmyyntinsä on kasvanut 15 %. Hän taitaa olla siitä aika iloinen.