Tee kevään kalenteriisi tilaa ilolle

Miten viestintä ja markkinointi ovat yhteydessä työyhteisöjen ja asiakkaiden tyytyväisyyteen? Ja miten nämä kaikki yhdessä vaikuttavat organisaatioiden menestykseen? Tätien Ilon aamut -kiertue kertoo siitä!

Viestintä luo hyvinvointia ja markkinointi on iloinen juttu! Nämä ovat olleet johtoajatuksiamme siitä lähtien, kun synnytimme yritystämme kesäisen ja hyisen päivän päätteeksi saaristomökin saunassa. Mietimme, mitä viime kädessä tuotamme asiakkaille ja nimesimme yrityksemme sen mukaisesti.

Kun myyjä saa uuden asiakkaan tai viestintäpäällikkö oppii uusia asioita, kun työyhteisö pääsee tavoitteisiinsa tai toimitusjohtaja näkee suotuisasti kehittyviä käyriä, he kokevat iloa. Ilo valuu heistä kuin hunaja edelleen työyhteisöön ja asiakkaisiin ja saa aikaan lisää hyvää.

Iloon pääsy ei tarkoita sitä, että kaikki, mitä matkalla tapahtuu, olisi kivaa. Mutta kukaan ei saa hyvää tulosta aikaiseksi, jos vähän väliä vituttaa. Paska valuu alaspäin siinä missä hunajakin.

Viestintä ei kuitenkaan yksin pelasta kaikkea. Ilo ei synny siitä, että laitetaan nätti kiiltokuva kaiken päälle ja toivotaan, että hajut pysyvät kannen alla. Asiakkailla on valta ja oikeus, samoin työntekijöillä. Kun asiakkaiden ja henkilöstön kesken syntyy tunne yhteisestä merkityksellisestä kokemuksesta, viestinnän tehtäväksi jää tehdä se näkyväksi.

Ilon aamut -tapahtumissa tarjoamme virkistäviä näkökulmia ja viimeisintä mutta selkokielistä tietoa mm. markkinointi- ja työyhteisöviestinnästä sekä asiakaskokemuksen tutkimisesta ja kehittämisestä. Puhumme myös motivaatiosta, muutoksesta, pelosta ja uskalluksesta. Mukana on meidän lisäksemme työyhteisöjen ja asiakkuuksien kehittämisen ammattilaisia.

Toivotamme tervetulleiksi erityisesti toimitusjohtajat, viestintä- ja henkilöstöpäälliköt sekä myynnistä, asiakkuuksista ja palveluiden kehittämisestä vastaavat henkilöt. Eri tapahtumissa on erilaiset teemat, tarkempi ohjelma löytyy kunkin tapahtuman sivulta.

Tapahtumien aikataulu:

Tyhjiä lupauksia vai rakkaustarinoita? 9.2. klo 8-10 Lohjalla (Ilmoittaudu heti!)
Ylpeys ja ennakkoluulottomuus 5.4. klo 8-10 Helsingissä (Varaa jo nyt paikkasi!)

Tee täti iloiseksi ja osallistu tapahtumiimme!