Tunteella tuloksiin!

Tervetuloa syksyn miniseminaariin!

Elämässä ja bisneksessä kaiken takana on ihminen, tarpeineen, pelkoineen, ajatuksineen ja tunteineen. Moni luulee että bisneksessä ratkaisevat faktat. Monesti niillä onkin suuri vaikutus ja hyvä niin. Taustalla päätöksiin usein vaikuttavat kuitenkin tunteet: mitä muut minusta ajattelevat? Nyt kyllä ärsyttää! Tästä tulee niin hyvä! Tunnistat varmaan? Tule kuulemaan ajatuksia ja case-tarina syksyn seminaariimme. Luvassa faktaa ja asiaa – tunteella!

Keskiviikko 31.8.2016 klo 14-16, Hub Salo, Tehdaskatu 6, 24100 Salo

Ohjelma

14.00 Kahvit ja tervetuloa – Joy & Order

14.15 Negatiiviset tunteet somessa – sontaa tuulettimeen? Tohtori Harri Jalonen, Turun AMK

15.00 Järki ja tunteet, onko viisaus vaistoa? Piilevät vaikuttimet autoinvestointien takana. Case: Gasum Oy, Iina-Lydia Pihlainen, liiketoiminnan kehityspäällikkö

15.30 Keskustelua ja ajatustenvaihtoa aiheesta

16.00 Tilaisuus päättyy

Tapahtuma on maksuton, mutta tarjoilujen vuoksi ilmoittauduthan täältä mukaan:

http://tunteellatuloksiin.eventbrite.co.uk

Puhujat

Harri Jalonen

Jalonen_roundFT, dosentti Harri Jalonen on ollut mukana lukuisissa yritysten ja julkisorganisaatioiden kansallisissa ja kansainvälisissä tutkimus- ja kehittämisprojekteissa. Viime aikoina Jalonen on tutkinut mm. innovointia edistäviä ja estäviä tekijöitä, tiedolla johtamisen mahdollisuuksia ja kipupisteitä sekä sosiaalisen median hyödyntämistä liiketoiminnassa. Hänellä on toista sataa tieteellistä ja yleistajuista julkaisua em. teemoista.

Blogissa Harri Jalosen haastattelu: Huono fiilis – hyvä homma! Kielteiset tunteet asiakaskokemuksen voimavarana

Iina-Lydia Pihlainen

Liiketoiminnan kehityspäällikkö Iina-Lydia Pihlainen uskoo, että kasvueväät menestykseen saadaan sopasta, jossa integriteetti ja luottamus tarjoillaan sekoittuneena rohkeuteen ja kokeilunhaluun. Iina-Lydia on kerännyt kokemusta energia-alan toimintaympäristöstä, liiketoiminnan kehittämisestä ja sidosryhmävaikuttamisesta reilun vuosikymmenen ajan. Vapaa-ajallaan hän lukee, opettelee piirtämään, kaivaa maata ja pyrkii ikäluokkansa nopeimmaksi naiseksi.

Blogissa Iina-Lydia Pihlaisen haastattelu: Kaasuyhtiö Gasum: Tunteet bisneksessä ovat tutkittu juttu

Lämpimästi tervetuloa!

#tunnesemma