Tervetuloa ennakkoluulottomaan Ilon aamuun!

Miten saada henkilöstö ja jopa asiakkaat mukaan viestintään? Miten tehdä se niin että samalla parannetaan asiakaskokemusta ja tuetaan työhyvinvointia? Modernissa maailmassa viestintä on parhaimmillaan sekä henkilöstön, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien oikeus. Miten luovia tässä tilanteessa?

Ylpeys ja ennakkoluulottomuus

Yhtälöön kuuluvat niin pelko mokaamisesta, kokeilun ja epäonnistumisen salliminen, turvallisessa ympäristössä harjoitteleminen, oman työn ja työyhteisön arvostaminen ja toisten kuunteleminen. Luottamus, välittäminen ja rohkeus. Ei jätetä työntekijöitä yksin – eikä johtajiakaan.

Näistä puhumme ja herättelemme ajatuksia Ilon aamut – tapahtumassamme Helsingissä ke 5.4.2017 klo 8-10. Tapahtumapaikkana on ProComin toimisto Kalevankadulla. Tarjolla kevyttä aamupalaa. Tervetuloa mukaan!

Keskustelun ja minityöpajan vetävät  Laura Mänki ja Päivi Hoikkala. Luvassa on niin suoraa puhetta kuin iloa ja energiaa. Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti toimitusjohtajille sekä yritysten markkinoinnista, viestinnästä ja henkilöstöstä vastaaville henkilöille. 

 

Puikoissa timanttiset tädit

Laura Laura Mänki on yhteisöistä ja oppimisesta innostuva verkkoviestinnän ja sisältöjen ammattilainen, jonka tausta on kielen- ja kulttuurintutkimuksessa sekä tietojenkäsittelytieteessä. Laura lukee kaiken minkä voi, haluaisi kirjoittaa enemmän ja on kissavideoiden suurkuluttaja. Laura on ProComin Turun jaoksen puheenjohtaja ja yksii Joy & Order Oy:n perustajatädeistä.

 

 

 

 

PaiviPäivi Hoikkala on yhteistyö-, vuorovaikutustaitoihin ja työhyvinvointiin erikoistunut työnohjaaja STOry, henkilöstövalmentaja sekä NLP- ja mindfulnessosaaja. Pitkä työhistoria antaa perspektiiviä niin yhteisöjen kuin yksilöidenkin muutosprosessien tukemiseen. Ajatuksen, tunteen ja toiminnan väliset suhteet kiinnostavat häntä loputtomasti. Päivin oma yritys Polulla Coaching tarjoaa työnohjausta, valmennusta, ja koulutusta. Innostavan työn lisäksi Päivin elämää rikastavat suuri perhe ja kaksi rakasta rescuekoiraa.

 

 

Ilmoittautuminen

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautua pitää. Jos joudut peruuttamaan tulosi, ilmoitathan siitä meille osoitteeseen anne@joyandorder.fi. No show -fee 50 € + alv 24 % veloitetaan käyttämättä jätetystä paikasta. Ilmoittaudu mukaan tästä:

Tapahtumapaikan tiedot:
ProComin toimisto, Kalevankatu 30, 7. krs., 00100 Helsinki