Tiimimme kasvaa: tervetuloa Anne Nenonen!

 

Iloinen tiimimme on saanut uuden huippuluokan osaajan: ekonomi Anne Nenonen, pitkän linjan brändimarkkinoinnin ja –viestinnän ammattilainen, on tänään helmikuun ensimmäisenä aloittanut työt ilon ja järjestyksen parissa.

Anne on tehnyt liki 20-vuotisen uran markkinoinnin ja brändäyksen parissa niin maailmalla kuin Suomessa. Vuodet markkinointipäällikkönä Nokian palveluksessa veivät hänet Lontooseen ja Madridiin, mistä Anne muutamia vuosia sitten kotiutui takaisin Saloon. Sen jälkeen Anne on toiminut mm. Salon kaupungin markkinointipäällikkönä sekä mainostoimistossa asiakkuusvastaavana.

Matkan varrelle on mahtunut mediasuunnittelua, mainosten ja tapahtumien tuottamista, markkinointistrategioiden laatimista, jalkauttamista ja mittaamista, ympäristömarkkinointia, konseptien suunnittelua ynnä muuta.

Osaamisemme markkinointiviestinnän strategisen suunnittelun ja brändin rakentamisen saroilla on nyt entistäkin vahvempi. Tervehdimme ilolla myös Annen kokemusta esimiestehtävistä ja johtamisesta.

Kasvanut tiimimme toimittaa yhä parempaa palvelua asiakkaidemme strategisena kumppanina, joka suunnittelee, toteuttaa, konsultoi ja sparraa asiakkaidensa markkinointia ja viestintää alati muuttuvassa ympäristössä.

 

Keitä kaikkia joukkoomme kuulukaan? Lue koko tiimin esittely täältä.