Sonja Tuulia Halttunen, graafinen suunnittelija, medianomi AMK

Työni lähtökohtia ovat tinkimättömyys designin suhteen, tarkkuus sekä raikas työnjälki. Olen erikoistunut erityisesti visuaalisten ilmeiden suunnitteluun, mutta teen kaikenlaisia graafisen suunnittelijan töitä niin printtimateriaaleja kuin digitaalisia ympäristöjä varten. Olen mm. suunnitellut Joy & Orderin ja Viestintäairut-valmennuksen logot sekä Ilon aamut -tapahtumien ilmeen, ja olemme tehneet pitkään muutakin yhteistyötä. Minusta hyvä lopputulos syntyy siitä, että kuuntelen asiakasta ja tuon hänen toiveisiinsa oman näkemykseni ja ammattitaitoni.

Olen luovan alan monitoimija, sillä graafisen suunnittelun lisäksi sydäntäni lähellä on näyttelytoiminta ja yhteistyön tekeminen eri luovan alan toimijoiden kanssa. Luon myös omaa pienpaperituotesarjaani nimellä Kaviva Graphics, ja olen toinen luova yrittäjä hyvän vastaanoton saaneen puukorusarja My Landscapen takana .

Asun perheeni kanssa kivenheiton päässä Fiskarsin Ruukista ja olen Fiskarsin käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunta ONOMAn jäsen. Tänä vuonna suunnittelin ONOMAn kesänäyttelyn Greetings from SUOMI visuaalisen ilmeen ja toimin näyttelytyöryhmän graafikkona.

Juureni ovat Hämeessä. Parhaiten rentoudun luonnon keskellä mökillä tai metsässä retkeillen perheeni kanssa. Rakastan myös live-keikkoja ja matkustelua.