Terhi Lavonen, työelämä-intouttaja, työnohjaaja (STOry)

Olen työelämän moninaisista ilmiöistä kiinnostunut valmentaja ja työnohjaaja (STOry). Minua on tituleerattu myös pomminpurkajaksi ja mahdollisuuksien matkaoppaaksi. Työskentelyotteeni on valmentava, rehelliseen keskusteluun haastava, suoraviivainenkin. Uskon tekemiseen, toteuttamiseen ja ryhtymiseen – vakavasti, mutta ilolla.

Vapaa-aikaani vietän kirja kädessä, nenä kiinni historiallisissa dokumenteissa tai metsässä kävellen. Usein jalassa ovat vaelluskengät, kumisaappaat, tennarit tai turvapopot. Mielenrauha ja ajatuksen rentous löytyvät rakkaiden ihmisten ja hurisevien sohvanvaltaajien seurassa.

Mikä on moka ja miten suhtautua mokaamiseen? Mikä on Terhin neuvo somemokaa pelkääville? Lue Terhin haastattelu blogistamme! Terhi on myös yksi Viestintäairut-valmennuksemme kouluttajista.

Tiimiimme, verkostomme lähipiiriin kuuluu toistakymmentä ammattilaista: graafikoita, kirjailijoita, sisällöntuottajia, toimittajia, strategeja, palvelumuotoilijoita, työyhteisövalmentajia. Tutustu täältä koko jengiin!