Täti ylpeänä esittää: työharjoittelijamme Camilla

Me tädit olemme reilun kuukauden ajan nauttineet nuoruuden energiasta ja lahjakkuudesta tiimissämme, kun saimme harjoittelijan suorittamaan työssäoppimisjaksoaan Hub Salon konttoriimme. Camilla pisti Adoben ohjelmat laulamaan ja kävi kanssamme asiakaskäynneilläkin.

Ehdimme iloksenne vielä ennen työssä oppimisen loppua tehdä pienen esittelyn Camillasta muodossa #tätitenttaa.

Kuka olet ja mitä opiskelet?

Olen Camilla Sainio, toisen vuoden visualistiopiskelija Salon seudun ammattiopistosta.

Minkälaisia töitä olet tehnyt harjoittelusi aikana?

Tämän viiden viikon aikana olen tehnyt paljon asioita, joita en ole ennen päässyt kokeilemaan. Olen käyttänyt paljon Photoshopia (jota siis en ole ennen melkein ollenkaan käyttänyt), käsikirjoittanut videota ja ollut mukana sen editoimisessa ja kuvaamisessa, tehnyt paljon erilaisia julisteita, tuottanut Facebook-markkinointiin tarkoitettua sisältöä ja valokuvannut. Olikohan tässä edes kaikki?

Mikä on ollut kaikkein kivointa?

Vaikea sanoa mieluisinta asiaa, kun koko työssäoppiminen on ollut niin mukavaa! Mielelläni olisin kauemminkin. Ehkä kuitenkin eniten mieleen jäi viikko Valtterin kanssa, kun Valtteri oli tädeillä TET-jaksoa suorittamassa. Oli mukava olla mukana videon teossa sellaisen ihmisen kanssa, joka niitä osaakin tehdä.

Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on?

Minun tulevaisuuden suunnitelmat.. Niin. Juuri tällä hetkellä suunnitelmissa olisi tämän koulun jälkeen hakea opiskelemaan Helsingin Metropoliaan medianomiksi. Mutta who knows, huomenna saatan haluta kalankasvattajaksi.

Mitä haluaisit kysyä tädeiltä?

Mistä idea lähti oman yrityksen tekoon? Kuinka vaikeaa alku oli ja miten pääsitte näin pitkälle?

Täti vastaa: Päätimme perustaa yhteisen yrityksen todettuamme, että meillä on helkkarin kivaa yhdessä ja että meillä on hyvin samanlaiset arvot. Löysimme toisistamme paljon yhteisiä osaamisen alueita mutta myös etsimiämme puuttuvia palasia. Myös hetki elämässä ja uralla oli kaikilla sellainen, että nyt tai ei koskaan.

Alku ei niin hirveän vaikeaa ollut, koska kaikilla oli jo verkostoja, joista asiakkuuksia alkoi tulla. Mutta kyllä uuden yrityksen rakentaminen aina lähtee nollasta, ei siinä kukaan helpolla pääse. Näin pitkällä olemme ennen kaikkea siksi, että teemme todella hyvää duunia!

Me tädit kiitämme Camillaa reippaasta asenteesta ja ahkeruudesta, mielellämme olisimme mekin pitäneet sinua kauemmin!

Camillan ja Valtterin työn tuloksia voi ihailla mm. tässä videossa: