Sirke Lohtaja-Ahonen, FM, viestintävalmentaja, tietokirjailija

Olen optimisti, idealisti, fennisti. Realisti. Kukkien hoivaaja, vaatteiden korjaaja. Entinen tiedottaja, opettaja ja talous- ja sijoittajaviestinnän konsultti. Nykyinen teksti- ja työyhteisöviestintä-ässä, joka tekee tylsistä asioista kiinnostavia, vaikeista helppoja ja saa  ihmiset näkemään vahvuutensa viestijöinä. Lukijalähtöisen kirjoittamisen edelläkävijä, huippunopea tekstien analysoija, kommentoija, muokkaaja ja kirjoittaja.

Liitän toisiinsa kielen ja viestinnän, kirjoittajan ja lukijan, työntekijän ja esimiehen. Vahvuuteni on liiketoiminnan, henkilöstön kehittämisen ja viestinnän kokonaisuuden ymmärtäminen. Järein työkaluni on kannustava palaute. Sillä varmistan, että ihmiset innostuvat käyttämään palautetta kehittymisen ja kehittämisen tukena valmennuksen jälkeenkin.

Tykkään tanssista, laulusta ja hassusta, auttamisesta, rehellisyydestä ja suorapuheisuudesta.

Kirjat: Tehoa työelämän viestintään – puhu kuulijalle, kirjoita lukijalle, Palaute kuuluu kaikille, Suomalainen purjehdussanasto

Valmentajasertifioinnit: Optimaalinen Motivaatio, Tilannejohtaminen II (SLII®), Palautepyörä™, DiSC®, Johtajuusprofiili – Work of Leaders, HBDI

Tiimiimme, verkostomme lähipiiriin kuuluu toistakymmentä ammattilaista: graafikoita, kirjailijoita, sisällöntuottajia, toimittajia, strategeja, palvelumuotoilijoita, työyhteisövalmentajia. Tutustu täältä koko jengiin!