Monica Uusiniemi, KTM, MBA, palvelumuotoilija, asiakaskokemuksen kehittäjä

Olen palvelumuotoilija ja muutosagentti. Minulla on 20 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista usealta toimialalta. Olen hankkinut kannukseni ja tehnyt tulosta erityisesti rakentamalla pitkäaikaisia asiakassuhteita. Intohimoni on löytää ratkaisuja ja luoda yhä parempia asiakaskokemuksia – auttaa asiakkaita erottumaan kilpailussa koskettavien  kohtaamisten kautta.

Start-up yritykseni DearCustomer Design auttaa asiakkaita löytämään mahdollisuuksia kasvuun,  kehittämään uusia toiminta- ja palvelumalleja asiakastarpeisiin sekä sisäisen muutoksen vauhdittamiseen. Yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa, kädet savessa – opitaan tekemällä.

Innostan ja innostun liikunnan voimalla – crossfit ja ympärivuotinen fillarointi ovat osa elämää. Saatat myös törmätä minuun golfkentällä tai Lauttasaaren lenkkipolulla.

Tiimiimme, verkostomme lähipiiriin kuuluu toistakymmentä ammattilaista: graafikoita, kirjailijoita, sisällöntuottajia, toimittajia, strategeja, palvelumuotoilijoita, työyhteisövalmentajia. Tutustu täältä koko jengiin!

Lue myös:

Täti Monican ala on palvelumuotoilu. Mitä se tarkoittaa?

Kooste Ilon aamut -tapahtumasta, jossa Monica veti minityöpajan: Ilon aamut korkattu: Tyhjiä lupauksia vai rakkaustarinoita?