Milla von Konow, taiteen maisteri, valokuvaaja

Kuva on päivän sana. Haluan auttaa asiakkaita kukoistamaan. Erottuvilla ja pysäyttävillä kuvilla yritys luo hyvän ensivaikutelman ja herättää luottamusta.

Taideteollisesta korkeakoulusta valmistuttuani olen kuvannut ammatikseni 25 vuotta. Vedostin aikanaan mustavalkoisia ja värikuvia pimiössä ja siirryin siitä aikojen ja tekniikan kehittymisen myötä digitaaliseen kuvaan.

Kuvaan yrityksille ja medioille monipuolisesti niin henkilökuvaa, reportaaseja, ruoka- ja sisustuskuvia kuin myös muutosleikkejä. Suunnittelen ja kuvaan yritykselle kuvapankin, jota se voi hyödyntää kaikenlaisissa tarpeissaan. Nautin kokonaisvaltaisesta viestinnän suunnittelusta ja tekemisestä, jolloin kuvat luovat ja tukevat yrityksen brändiä.

Näen asiat helposti kuvina mielessäni. Kuvistani on sanottu, että ne ovat elokuvallisia ja kertovat tarinaa. Kuvaajana vahvuuteni on tarkkojen havaintojen tekeminen. Minulla on kyky nyhjäistä tyhjästä, näen kiinnostavia ja humoristisiakin ulottuvuuksia siellä, missä useimmat meistä eivät näe mitään. Minulla on maaginen kosketus: otan kuvan ja siitä tulee hyvä!

Lue lisää Millan tavasta lähestyä kuvakerrontaa ja kuvaamista blogistamme: Hyvä kuva syntyy kyvystä nähdä ja olla läsnä

Tiimiimme, verkostomme lähipiiriin kuuluu toistakymmentä ammattilaista: graafikoita, kirjailijoita, sisällöntuottajia, toimittajia, strategeja, palvelumuotoilijoita, työyhteisövalmentajia. Tutustu täältä koko jengiin!