Laura Paloheimo, kirjailija, sisällöntuottaja, luovan kirjoittamisen ohjaaja

Olen luova toimija, kirjailija, kirjoittamisen ohjaaja sekä sisällöntuottaja. Urani käynnistyi tanssin ja kulttuurin parista, sieltä suuntasin mediamaailmaan ja takaisin kulttuurin kentälle kirjallisuuden pariin. Tällä hetkellä olen luovan työn moniottelija. Työnkuvani on monipuolinen: bloggaan, haastattelen, etsin tarinanpätkää sieltä ja täältä, sparraan ja ohjaan luovuuden lähteille ja kirjoitan kirjoja.  

Toiminnan ja tunteen naisena olen ollut monessa mukana ja olen edelleen. Vapaa-ajan ja työn rajat ovat hienovaraisesti hitsautuneet yhteen vuosien varrella. Silloin kun sormet eivät tanssi näppäimistöllä, lyö tanssijalka tahtia parketilla. Tanssi, jooga, teatteri ja lukeminen, kakkujen leipominen ja mökillä haahuilu ovat asioita, joiden pariin hakeudun lataamaan akkujani.

*****

Lauran Blokinmurtaja-koulutus on luovan kirjoittamisen tehopaketti, jolla otetaan kirjoituskammoa sarvista. Tutustu koulutukseen täällä!

Lue myös Henkilöbrändi ei ole kuori – aito ihminen on koskettava ja haavoittuva

Tiimiimme, verkostomme lähipiiriin kuuluu toistakymmentä ammattilaista: graafikoita, kirjailijoita, sisällöntuottajia, toimittajia, strategeja, palvelumuotoilijoita, työyhteisövalmentajia. Tutustu täältä koko jengiin!

Kuva: Joni Pesäkivi