Larissa Rima, FM, luova johtaja, perustaja

Olen viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija ja tuottaja, tarinankertoja, kirjoittaja, strateginen ajattelija ja luova tekijä. Sparraan ja innostan asiakkaita menemään uusille alueille, autan vetämään isot linjat, ideoin ja johdan toteutuksia sekä laitan myös itse käteni multaan (mutta en puutarhassa). Pidän siitä, että työni on jatkuvaa oppimista ja itseni haastamista. Saan asiakkaista paljon energiaa ja hyvää mieltä.

Taustani on kielissä, kirjallisuudessa, kulttuureissa ja yhteiskuntatieteissä. Valmistumisen ja yrityksen perustamisen välisenä aikana tein töitä kotimaisen teollisuuden, vientikaupan ja palvelujen myynnin parissa. Minulla on pitkä kokemus niin kuluttaja- kuin B2B-markkinoinnista ja -viestinnästä kuin asiakaspalvelusta. Käsieni läpi on kulkenut vaikka mitä markkinoinnin ja viestinnän alle kuuluvaa tai sinne muuten vain sijoitettua. On tullut nähtyä vanha ja opittua uusi tapa tehdä.

Vietän aikaa myös koulun penkillä: suoritan parhaillani yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa. Kaiken edellä mainitun lisäksi nautin elämästä ruoan, saariston, kulttuurin, rakkaiden ihmisten ja liikunnan parissa. Toivon että löydän pian aikaa myös rakkaalle Venäjän-matkailulle.

Keitä muita tiimiimme kuuluu? Tutustu ilon ja järjestyksen jengiin!