Jaana Tapio, FM, toimittaja, sisällöntuottaja

Olen sanoihin ja tarinoihin rakastunut tekstien ja viestien ammattilainen. Kaivan sekavastakin sepustuksesta esiin punaisen langan ja laitan tekstin palikat järjestykseen. Näppäimistöltäni lähtee maailmalle muun muassa lehtijuttuja, blogitekstejä, tiedotteita ja sosiaalisen median tekstisisältöjä. Minulla on erityinen kyky ja taito kiinnostua palavasti lähes kaikesta maan ja taivaan alla ja muokata sisältö innostavaan muotoon lukijallekin. Myös editointi, oikoluku ja muu pilkunviilaus kuuluvat vahvuuksiini.

Olen toiminut pitkään toimittajana Suomen suurimmille aikakauslehdille sekä sisällöntuottajana yritysten ja järjestöjen tarpeisiin. Opiskelutaustani on kielissä ja kääntämisessä, ja työkokemusta on karttunut myös toimitussihteerin ja uutistoimittajan töistä.

Asun Loimaalla keskellä kauneinta maaseutua. Intohimon kohteisiini kuuluvat puutarhanhoito, vanhan talon remontointi ja sisustaminen. Vaihdan kuitenkin mielelläni aina tilaisuuden tullen kumisaappaat pikkukenkiin ja suuntaan kaupunkireissuille ulkomaita myöten.

Tiimiimme, verkostomme lähipiiriin kuuluu toistakymmentä ammattilaista: graafikoita, kirjailijoita, sisällöntuottajia, toimittajia, strategeja, palvelumuotoilijoita, työyhteisövalmentajia. Tutustu täältä koko jengiin!