Jaana Jetzinger, VTM, viestintästrategi, toimittaja, valmentaja

Väitän, että toimiva viestintä on kaiken ihmisten välisen toiminnan tärkein menestystekijä. Ei-toimivalla viestinnällä on upotettu muutakin kuin Titanic. Erinomaisesti toimivan viestinnän kehittäminen ja toteutus ei vaadi kuin näkemystä ja osaamista ja sitten kääritään hihat! Olen työskennellyt vaativissa viestinnän pesteissä yli 20 vuoden ajan ja voin sanoa hallitsevani jotakuinkin koko paletin. Olen toiminut toimittajana, tuottajana, kehittäjänä, kouluttajana ja valmentajana. Tiedottanut Kiasman rakennusmontusta ja norppasafarilta, haastatellut Jorma Ollilaa ja laitakadun Reiskaa, laatinut suuren kaupungin viestintästrategioita ja kansainvälisen tähtikohteen lanseerauskampanjoita, tuottanut printtiä ja tehnyt digiä. Uuden luominen, turhien rajojen ylittäminen ja ihmisten innoittaminen on intohimoni.

Koulutukseltani olen VTM ja sosionomi AMK sekä mindfulness-ohjaaja. Olen työskennellyt mm. Maailman Luonnon säätiön WWF:n, Nykytaiteenmuseo Kiasman, Yleisradion, Espoon kaupungin ja DIAK ammattikorkeakoulun palveluksessa. Lisäksi olen tehnyt viestinnän asiantuntijan ja strategin töitä eri medioille, yrityksille ja järjestöille. Vapaalla seuraan kulttuuria, nikkaroin, teen vapaaehtoisprojekteja ja samoilen metsissä kahden villakoiran ja perheen kanssa.

Tiimiimme, verkostomme lähipiiriin kuuluu toistakymmentä ammattilaista: graafikoita, kirjailijoita, sisällöntuottajia, toimittajia, strategeja, palvelumuotoilijoita, työyhteisövalmentajia. Tutustu täältä koko jengiin!