Anne Nenonen, KTM, yhteyspäällikkö

Olen markkinointiviestinnän pitkänmatkalainen ja luottopakki, joka ennakoi, järjestelee ja laittaa projektit halki, poikki, pinoon ja pakettiin.  Markkinoinnin parissa on vierähtänyt parikymmentä vuotta erilaisissa tehtävissä niin ulkomailla, kotimaassa kuin omalla kylällä, niin isossa yrityksessä kuin pienemmissä piireissä. Kokemusta löytyy brändinjohtamisesta, sponsoroinnista, tapahtumamarkkinoinnista, perinteisen median kampanjoista jne.  Matkan varrelle mahtuu suunnittelua, tuottamista, jalkauttamista, mittaamista ja vaikka ja mitä.

Tykkään tavoitteista, linjanvedoista, suunnitelmista, johdonmukaisuudesta, tuloksista, läpinäkyvyydestä ja ennen kaikkea tyytyväisistä asiakkaista. Markkinointia katson aina ensin 360 asteen kulmasta ja siitä sitten pala kerrallaan.

Palasin kotikaupunkiini Saloon maailmanmatkoiltani kymmenisen vuotta sitten. Kokemusten kirstuun kertyi muistoja sadoista matkapäivistä ja vuosista Madridissa ja Lontoossa. Vapaalla olen monessa mukana. Kulutan ahkerasti kulttuuria ja koripallokatsomoa, valokuvaan ja lompsin kahden koirani kanssa luonnossa. Matkailu, livemusiikki ja gourmet saavat poskeni punoittamaan innosta.

Lue myös Neljä vinkkiä valokuvauksen tilaamiseen.

Tiimiimme, verkostomme lähipiiriin kuuluu toistakymmentä ammattilaista: graafikoita, kirjailijoita, sisällöntuottajia, toimittajia, strategeja, palvelumuotoilijoita, työyhteisövalmentajia. Tutustu täältä koko jengiin!