Virkkuna verkossa

Verkkokauppa vie asiakkaat! Kivijalkaliike kuolee! Kaupan alan toimijat yllätetty housut kintuissa!

Digitalisaatio on täällä – halusimme tai emme. Yllä olevat heitot ovat raflaavia otsikoita lehtien palstoilta, mutta niissä on totta toinen puoli ja – believe me – kohta se toinenkin, jos emme tee mitään. Muutos koskettaa kaikkia ja kaikkea. Nyt on korkea aika herätä ja ottaa verkko (ja maailma!) haltuun.

Mänki & Vainio järjestää salolaisille kaupan alan toimijoille ajankohtaisen maksuttoman teemaillan ”Virkkuna verkossa – kivijalkaliikkeen vastaisku”. Tule kuulemaan ja keskustelemaan miten kivijalkaliike voi tavoittaa ja sitouttaa asiakkaat myös verkossa sekä saamaan uusia ideoita markkinointiin.

Kaikki lähtee liikkeelle kysymyksistä: kuka, mitä, kenelle ja miksi. Sitten voi vaikkapa jatkaa että mitä, missä ja milloin?

Virkkuna verkossa -illassa saat eväitä oman verkkostrategiasi pohdintaan ja kuulet case-esimerkkejä yrityksistä, jotka ovat tehneet asioita toisin – ja menestyneet. Herätämme myös ajatuksia salolaisten kauppiaiden yhteisistä mahdollisuuksista verkon suhteen. Kokeneilla digitädeillä on tähän paljon ideoita!

Tilaisuus järjesteään Hub Salossa (Tehdaskatu 6, 3 krs.) tiistaina 11.2. klo 18-20. Ilta on maksuton, mutta ennakkoilmoittautumiset toivotaan Yrityssalon sivujen kautta tästä linkistä 9.2. mennessä.

Tervetuloa kuulemaan mitä #tätikertoo ja keskustelemaan kiinnostavasta aiheesta!