Tervetuloa vuoden iloisimpaan bisnesaamuun!

Tiedättekö, vastaavatko teidän viestintänne lupauksenne sitä, minkälainen asiakkaidenne kokemus tuotteestanne on? Täyttyvätkö odotukset? Entä tuleeko asiakkaita ovista ja ikkunoista, vai olisko hyvä saada muutama lisää? Tervetuloa ensimmäiseen Ilon aamuun näiden kysymysten pariin!

Tyhjiä lupauksia vai rakkaustarinoita?

 Ilon aamut -tapahtumien ensimmäinen aamiainen pidetään torstaina 9.2.17 klo 8-10 Cafe Laurissa, Lohjalla. Kevyen aamupalan lomassa tädit kertovat

  • miten saat oikeaa tietoa asiakkaidenne kokemuksista
  • miten kehität tämän tiedon perusteella entistä parempia tuotteita, palveluita ja viestintää
  • miten tämän tuloksena pidät nykyiset asiakkaasi ja saat uusia

Keskustelun ja minityöpajan vetävät Larissa Rima ja Monica Uusiniemi. Luvassa on niin suoraa puhetta kuin iloa ja energiaa. Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti toimitusjohtajille sekä yritysten myynnistä, markkinoinnista, viestinnästä ja tuotekehityksestä vastaaville henkilöille.

Lauteilla timanttiset tädit

larissa

 

Larissa Rima, FM, on yksi Joy & Order Oy:n perustajatädeistä. Hän on markkinoinnin ja viestinnän suunnittelija ja tuottaja, tarinankertoja, strateginen ajattelija ja luova tekijä. Larissa on tuottanut strategioita ja käytännön markkinointiviestintää lukuisille toimialoille ja palvellut myös kotimaista teollisuutta ja vientikauppaa. Lara nauttii elämästä ruoan, saariston, kulttuurin ja liikunnan äärellä.

 

 

monica_uusiniemi_p

Monica Uusiniemi, KTM, on myynnin ja asiakkuuksien rakentamisen ammattilainen, asiakaskokemuksen kehittäjä, palvelumuotoilija ja muutosagentti. Monicalla on yli 15 vuoden kokemus asiakkuusstrategioiden ja konseptien suunnittelusta, rakentamisesta ja käytännön toteutuksesta. Vapaa-aikanaan Monica saa virtaa liikunnasta, merestä, luonnosta ja ystävien seurasta.

Mitä on palvelumuotoilu ja mitä hyötyä siitä on? Lue blogistamme Monican haastattelu!

 

 

 

Ilmoittautuminen

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittaudu ja varaa paikkasi. Jos joudut peruuttamaan tulosi, ilmoitathan siitä meille osoitteeseen anne@joyandorder.fi. No show -fee 50 € + alv 24 % veloitetaan käyttämättä jätetystä paikasta. Voit ilmoittautua tästä:

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtumapaikan tiedot: 
Cafe Lauri, Kauppakatu 16, 08100 Lohja, puh 0440 819888, www.cafelauri.fi