Tervetuloa elokuun iloisimpaan synttärisemmaan!

 

Täti syntyy uudelleen

Yksivuotias täti viettää synttäreitään! Juhlan kunniaksi laitamme parasta pöytään tarjoamalla elokuun iloisimman synttäriseminaarin. Täti lupaa olla enimmäkseen hiljaa ja antaa puheenvuoron kiitollisena ystävällisille ja asiantunteville kutsuvierailleen.

Luvassa on myös upeita synttärilahjoja: kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi ilmaista Joy & Order –klinikkaa sekä yksi Pekka Krookin tarjoama tunnin mittainen sparraus! Pekka pitää sparrauksen tilaisuuden aikana sille erikseen varatussa tilassa klo 15.30-16.30.

Aika: maanantaina 24.8. klo 14.00-16.30

Paikka: Hub Salo, Tehdaskatu 6, kolmas kerros, Salo

Kenelle: Nykyiset, tulevat ja entiset asiakkaat, yhteistyökumppanit, ystävät ja tutut, fanit sekä muut kynnelle kykenevät.

Tarjolla skumppaa ja kakkua!

Ohjelma:

Täti kertoo (ihan vähän vaan): Uusi vuosi, uudet kujeet. Digitonnin lanseeraus sekä muuta vavisuttavaa.

Erilaisten digi-, web-, sisältö-, viestintä-, mainos- ja sometoimistojen palveluita on usein vaikea erottaa toisistaan. Niiden joukosta on työlästä löytää omiin tarpeisiin sopivin kumppani. Kaikki tuntuvat tarjoavan kaikkea. Me haluamme tehdä asiantuntijapalveluiden ostamisesta helpompaa. Täti tarjoaa valaisua siihen, mitä täti duunaa ja milloin kannattaa kilauttaa tädille. Tule ja kerro, minkälaista kumppania sinä toivoisit.  Uusin bloggauksemme lämmittelee aihetta.

Asiakas kertoo: Toimitusjohtaja Tommi Kylä-Kaila, Case AD-Turku –  Toimitusjohtajan 5 syytä satsata digimarkkinointiin

Työkaluja ja varaosia myyvä raisiolainen AD-Turku sai vuoden alussa Tommi Kylä-Kailasta uuden toimitusjohtajan. Tehtävälistan kärkipäässä Tommilla oli valjastaa digitaaliset kanavat markkinointiin. Valmiita suunnitelmia tai käytäntöjä ei ollut. Miten päästiin alkuun ja miksi lähdettiin verkkoon?

Special Guest Star: Pekka Krook, Sparraustehdas – Elämänohjeista, motoista energiaa työhösi, luovuutesi vapauttamiseen ja menestymiseen! 

Mikä motto tai huoneentaulu on sinun menestyksesi salaisuus? Tarkista onko se joku sparraaja Pekka Krookin esittelemistä motoista. Vuorovaikutteisen esityksen aikana pääset keskustelemaan mottojen sisältämistä viisauksista. Voit tuoda esiin omia mottojasi tai vaikkapa mummosi viisautta, joka on kantanut elämäsi läpi. Miten ne ovat vaikuttaneet johtamiseesi, uusien asioiden keksimiseen tai visaisten ongelmien ratkaisuun? Hyvällä tuurilla esityksestä löytyy juuri sinun työtäsi helpottava motto. Tule ja ota selvää, onko Pekka Krookin esityksessä mukana seuraava Paolo Coelhon elämänohje: ”Unelman tekee mahdottomaksi yksi ainoa asia, epäonnistumisen pelko (Alkemisti)”.

Keynote: CEO Juha Javanainen, Digistudio JCO – Case Ruokangas: Verkon avulla maailmanlaajuista soitinkauppaa

Ruokankaan kitaroita on saatavilla kitarabutiikeista ympäri maailmaa. Digistudio JCO on Ruokankaan monivuotinen yhteistyökumppani, joka on kehittänyt sen verkkopalvelua kansainvälisiin tarpeisiin. Verkkopalvelun erikoisuus on, että asiakas voi helposti suunnitella haluamansa kitaran, joka valmistetaan Harvialan kartanossa toimivassa Ruokankaan pajassa.

Puhujat:

Tommi Kylä-KailaTommi Kylä-Kaila, AD-Turku Oy

Tommi Kylä-Kaila on AD-Turun toimitusjohtaja, jolla on vankka kokemus myynnin ja markkinoinnin johtamisesta. Ennen nykyisiä tehtäviään Tommi toimi pitkään IT-alalla.

 

Pekka_Krook

Pekka Krook, Sparraustehdas

Pekka-setä on Suomen kokenein luovien alojen sparraaja. Myyntimiehen, toimitusjohtajan, tuottajan, sparraajan ja konsultin hybridi, joka maaliskuussa 2015 palasi yrittäjäksi. Harrastaa kulttuuria ja urheilua eri muodoissa. Intohimona saunaelämyksen kehittäminen Sauna from Finland -yhteisössä. Mielimottonsa on sarjakuvahahmo Karviselta varastettu: ”Jos et saa heitä vakuuttuneiksi, niin saata heidät edes hämmennyksiin”.

Juha_Javanainen_JCOJuha Javanainen, Digistudio JCO

Juha Javanainen on Digistudio JCO:n perustaja ja toimitusjohtaja, jolla on 20 vuoden kokemus verkkopalveluiden kehittämisestä. JCO on luova toimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa verkkosivuja, sovelluksia sekä nykyaikaisia mainosratkaisuja. Raaseporin merimaisemissa viihtyvässä tiimissä unelmoidaan isosti ja seurataan intuitiota.

Näin ilmoittaudut:

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan Eventbritessa alla olevasta painikkeesta tai laita viestiä osoitteeseen konttori@joyandorder.fi. Paikkoja on rajattu määrä eli sen verran kuin Hub Salo vetää!