Kukapa ei haluaisi iloa aamuunsa?

Missä suunnittelit olevasi toukokuun kahdeksantena? Seminaaritila Mordor, Otaniemi, on nimittäin the place to be. Jos siis olet tädin asiakas. Silloin lanseerataan uudistunut tapahtumakonseptimme Ilon aamut kera rumpujen pärinän ja torvisoiton. Ilon aamut ovat nyt koulutuksia, joita tarjoamme erikoisetuna asiakkaillemme.

Konsepti syntyi tarpeesta tarjota asiakkaillemme jotain ekstrakivaa ja hyödyllistä, lisää tapoja hyötyä yhteistyöstä kanssamme. Ilon aamuissa karttakepin varressa on joku meidän tiimissämme toimivista asiantuntijoista. Asiakkuus tädin kanssa tarjoaa näin helpon ja edullisen pääsyn erityisosaamisen ja mielenkiintoisen sisällön äärelle.

Uudistuneet Ilon aamut käynnistää Tarinakoneen Anne Kalliomäki aiheenaan “Johdatus tarinallistamiseen”. Anne on tarinallistamisen pioneeri Suomessa ja alan paras osaaja. Kun kilpailu on kovaa ja erot yritysten välillä pieniä, tarinallistaminen on keino, jolla omaan palveluun tuodaan niitä erityisiä hienouksia, jotka tekevät asiakaskokemuksesta juuri omanlaisensa. Nämä Ilon aamutkin ovat sen työn hedelmää, jota olemme itse Annen tarinallistamisen ohjauksen alla tehneet.

Ilon aamut on asiakkaillemme myös oiva tilaisuus tavata toisiaan – monet painivat saman tyyppisten kysymysten parissa. Ilon aamuissa on paikalla myös muita asiantuntijoitamme. Meillä on parinkymmenen hengen tiimi ammattilaisia, jotka ovat osaavia ja mielettömän kivoja. Tämä on loistava tilaisuus päästä tapaamaan myös heitä!

Ilon aamut -koulutukset ovat asiakkaillemme huippuedullisia. Kyseessä on aito VIP-etu. Jätettäköön hinta ja tapahtuman muut yksityiskohdat tässä kohtaa paljastamatta, ne ovat menneet kutsun mukana asiakkaillemme.

Jos jo olet tädin asiakas ja haluat mukaan: ota yhteyttä niin pistetään nimi listaan! Jos et vielä ole tädin asiakas, niin tervetuloa joukkoon – nyt kipin kapin tilaamaan meiltä vaikka Viestintästartti!